In the mood - een muzikale reis door 75 jaar vrijheid en verdraagzaamheid

“Orkest Rooyal Venray” organiseert in samenwerking met “Musikverein Eintracht Wetten 1897 e.V.”  op 19 april om 14.00 een concert in de Rabozaal van Schouwburg Venray. De titel van het concert is “ In the Mood” ,een muzikale reis door 75 jaar vrijheid. Dit concert staat in het teken van 75 jaar Vrijheid en Verdraagzaamheid, maar ook in het teken van verbinding tussen landen, generaties, tussen oude en nieuwe Nederlanders.

Ook Close Harmony Group Confetti en zangeres Lotte List zullen een bijdrage leveren aan deze muzikale reis. De muzikale leiding en programmering van dit concert is in handen van Wim van Osch (Orkest Rooyal), Pip Verhofstad (Musiekverein Eintracht Wetten) en Kenny Jansen (Close Harmony Group Confetti).

De presentatie en regie zijn in handen van Henk Deters die zijn sporen op dit gebied al ruimschoots verdiend heeft. Dit concert is mede tot stand gekomen door een bijdrage van de Gemeente Venray en is daardoor wat entreeprijs betreft laagdrempelig kunnen blijven. De organiserende gezelschappen hopen dat zij hierdoor ook een grote groep jongeren kunnen bereiken. Het muzikale programma leidt ons door 75 jaar swing, blaasmuziek, popmuziek, Nederlandstalige muziek, dus een breed scala aan muzikale stijlen uit de afgelopen 75 jaar. Enkele sprekers zullen uit verschillende invalshoeken hun verhalen over vrijheid met ons delen. In de pauze is er koffie en thee ( inbegrepen in de prijs van het toegangskaartje). Na afloop van het concert is er in de foyer van de Schouwburg volop gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen rond het thema “Vrijheid en Verdraagzaamheid”.

Save the date: zondag 19 april 2020, aanvang 14.00 uur
Kaarten via Schouwburgkassa (0478-530999) en -website en via de leden van Orkest Rooyal

In the mood - een muzikale reis door 75 jaar vrijheid en verdraagzaamheid
Bezoek de website